• svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
thumb

دفتر مرکزی مشاوره :

ایران - تهران - سعادت آباد

مشاوره با دکتر کیان پور

اگر به دنبال یک مربی و استاد خوب بدنسازی و فیتنس در ایران هستید با دکتر کیان پور در تماس باشید.

* Please Fill Required Fields *
img

تماس با استاد

09199631325

ساعت کاری

ما خوشحالیم که در طول ساعات کاری با شما ملاقات کنیم. لطفا یک قرار ملاقات بگذارید.

  • شنبه تا پنج شنبه8 صبح الی 16 عصر
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
thumb

دفتر مرکزی مشاوره :

ایران - تهران - سعادت آباد

مشاوره با دکتر کیان پور

اگر به دنبال یک مربی و استاد خوب بدنسازی و فیتنس در ایران هستید با دکتر کیان پور در تماس باشید.

* Please Fill Required Fields *
img

تماس با استاد

09199631325

ساعت کاری

ما خوشحالیم که در طول ساعات کاری با شما ملاقات کنیم. لطفا یک قرار ملاقات بگذارید.

  • شنبه تا پنج شنبه8 صبح الی 16 عصر

میوه های بدون قند و معرفی بهترین ها با مربی تو

نویسنده : alikianpoor دسته بندی : مطالب آموزشی

22

جولای
2023

میوه های بدون قند و معرفی بهترین ها با مربی تو

 

میوه های بدون قند و معرفی بهترین ها با مربی تو

میوه های بدون قند عبارتند از میوه هایی که حاوی مقدار قابل توجهی قند طبیعی هستند، اما شیرینی آن‌ها نه به دلیل قند اضافه شده است و نه به دلیل شیرین‌کننده‌های مصنوعی. این میوه‌ها به عنوان منابع سالمی از کربوهیدرات‌های ساده و فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های قوی شناخته شده‌اند. به عنوان نمونه، میوه هایی که به عنوان میوه‌های بدون قند شناخته می‌شوند عبارتند از:

  • آووکادو
  • بلوبری
  • توت فرنگی
  • توت سیاه
  • توت قرمز
  • زردآلو
  • سیب
  • شلیل
  • هندوانه
به هر حال، باید توجه داشت که هر میوه برای به دست آوردن اثر بهینه برای سلامت باید با توجه به نیاز و مقدار مصرف شخصی مصرف شود. همچنین، برای افرادی که دچار بیماری‌هایی مانند دیابت هستند، مصرف میوه باید با رعایت مقدار و نوع آن انجام شود.

آووکادو

آووکادو یک میوه باارزش غذایی بسیار بالاست که به دلیل پر مغذ بودن و قدرت بالای اشباع‌کنندگی، به عنوان یکی از میوه های بدون قند شناخته می‌شود. آووکادو دارای چربی‌های ناسالمی مانند چربی‌های اشباع شده و کلسترول نیست. بلکه دارای چربی‌های ناسالمی کمی از نوع چربی‌های اشباع نشده است که به عنوان چربی‌های سالم شناخته می‌شوند.
آووکادو همچنین دارای فیبر بسیار زیادی است که به کنترل سطح قند خون، کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی، کنترل وزن و بهبود عملکرد روده کمک می‌کند. همچنین، آووکادو دارای مقدار زیادی پتاسیم است که به حفظ فشار خون سالم کمک می‌کند.
آووکادو می‌تواند به صورت تازه، پخته شده و یا به عنوان مواد افزودنی در غذاها مصرف شود. می‌توان آن را به صورت تکی، به همراه سالاد، به عنوان مواد افزودنی در برخی غذاها و نوشیدنی‌ها مصرف کرد.

بلوبری

بلوبری یکی از میوه‌های بدون قند است که معمولاً به صورت تازه یا خشک شده مصرف می‌شود. این میوه دارای مقدار زیادی فیبر، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها است که به سلامتی بدن کمک می‌کنند.
فیبر بلوبری به کنترل قند خون، کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی، بهبود عملکرد روده و کنترل وزن کمک می‌کند. همچنین، ویتامین C در بلوبری به حفظ سلامت پوست، حفظ سلامتی سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بیماری‌های عفونی کمک می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌های بلوبری می‌توانند به مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو، کاهش التهاب‌ها و بهبود عملکرد مغز کمک کنند.
بلوبری می‌تواند به صورت تازه، خشک شده، یخ زده و یا به عنوان مواد افزودنی در غذاها و نوشیدنی‌ها مصرف شود. می‌توان آن را به صورت تکی، به همراه سالاد، به عنوان مواد افزودنی در برخی غذاها و نوشیدنی‌ها مصرف کرد.

توت فرنگی

توت فرنگی یکی از میوه‌هایی است که به عنوان یکی از میوه‌های بدون قند شناخته می‌شود. این میوه دارای مقدار زیادی فیبر، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها است که به سلامتی بدن کمک می‌کنند.
فیبر توت فرنگی به کنترل قند خون، کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی، بهبود عملکرد روده و کنترل وزن کمک می‌کند. همچنین، ویتامین C در توت فرنگی به حفظ سلامت پوست، حفظ سلامتی سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بیماری‌های عفونی کمک می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌های توت فرنگی می‌توانند به مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو، کاهش التهاب‌ها و بهبود عملکرد مغز کمک کنند.
توت فرنگی می‌تواند به صورت تازه، خشک شده، یخ زده و یا به عنوان مواد افزودنی در غذاها و نوشیدنی‌ها مصرف شود. می‌توان آن را به صورت تکی، به همراه سالاد، به عنوان مواد افزودنی در برخی غذاها و نوشیدنی‌ها مصرف کرد.

توت سیاه

توت سیاه یکی از میوه‌های بدون قند است که دارای فیبر، ویتامین C، ویتامین K، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است. این میوه به دلیل داشتن مقدار زیادی فیبر، به کنترل قند خون، بهبود عملکرد روده و کنترل وزن کمک می‌کند. همچنین، ویتامین C در توت سیاه به حفظ سلامت پوست، حفظ سلامتی سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بیماری‌های عفونی کمک می‌کند.
ویتامین K در توت سیاه به حفظ سلامت استخوان‌ها، بهبود خونرسانی و کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی کمک می‌کند. پتاسیم در توت سیاه به حفظ فشار خون سالم کمک می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌های توت سیاه، مانند آنتوسیانین، به مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو، کاهش التهاب‌ها و بهبود عملکرد مغز کمک می‌کنند.
توت سیاه می‌تواند به صورت تازه، خشک شده، یخ زده و یا به عنوان مواد افزودنی در غذاها و نوشیدنی‌ها مصرف شود. می‌توان آن را به صورت تکی، به همراه سالاد، به عنوان مواد افزودنی در برخی غذاها و نوشیدنی‌ها مصرف کرد.

توت قرمز

توت قرمز یکی از میوه‌هایی است که به عنوان یکی از میوه‌های بدون قند شناخته می‌شود. این میوه دارای مقدار زیادی فیبر، ویتامین C، ویتامین K، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که به سلامتی بدن کمک می‌کنند.
فیبر توت قرمز به کنترل قند خون، کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی، بهبود عملکرد روده و کنترل وزن کمک می‌کند. همچنین، ویتامین C در توت قرمز به حفظ سلامت پوست، حفظ سلامتی سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بیماری‌های عفونی کمک می‌کند. ویتامین K در توت قرمز به حفظ سلامت استخوان‌ها، بهبود خونرسانی و کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی کمک می‌کند. پتاسیم در توت قرمز به حفظ فشار خون سالم کمک می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌های توت قرمز، مانند فلاونوئیدها، به مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو، کاهش التهاب‌ها و بهبود عملکرد مغز کمک می‌کنند.
توت قرمز می‌تواند به صورت تازه، خشک شده، یخ زده و یا به عنوان مواد افزودنی در غذاها و نوشیدنی‌ها مصرف شود. می‌توان آن را به صورت تکی، به همراه سالاد، به عنوان مواد افزودنی در برخی غذاها و نوشیدنی‌ها مصرف کرد.

زردآلو

زردآلو به عنوان یکی از میوه‌هایی شناخته می‌شود که دارای مقدار کمی قند (شکر) است. این میوه دارای فیبر، ویتامین‌های مختلف (مانند ویتامین C، ویتامین A، و ویتامین K)، مواد معدنی (مانند پتاسیم، مس و منیزیم) و آنتی‌اکسیدان‌های قوی مانند کاروتنوئیدها و فنل‌ها است.
فیبر موجود در زردآلو به کنترل قند خون، بهبود عملکرد روده، کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی و کنترل وزن کمک می‌کند. همچنین، ویتامین C در زردآلو به حفظ سلامت پوست، حفظ سلامتی سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بیماری‌های عفونی کمک می‌کند. ویتامین A در زردآلو به حفظ سلامت چشم‌ها، پوست و مو، و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. ویتامین K در زردآلو به حفظ سلامت استخوان‌ها، بهبود خونرسانی و کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی کمک می‌کند. پتاسیم در زردآلو به حفظ فشار خون سالم کمک می‌کند و منیزیم به حفظ سلامت قلب و عروق و کاهش التهاب‌ها کمک می‌کند. همچنین، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در زردآلو، مانند کاروتنوئیدها و فنل‌ها، به مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو، کاهش التهاب‌ها و بهبود عملکرد مغز کمک می‌کنند.
زردآلو می‌تواند به صورت تازه، خشک شده، یخ زده و یا به عنوان مواد افزودنی در غذاها و نوشیدنی‌ها مصرف شود. می‌توان آن را به صورت تکی، به همراه سالاد، در تهیه کمپوت و مربا، در تهیه دسر و کیک و یا به عنوان مواد افزودنی در برخی غذاها و نوشیدنی‌ها مصرف کرد.

سیب

سیب به عنوان یکی از میوه‌هایی شناخته می‌شود که دارای مقدار کمی قند (شکر) است. این میوه دارای فیبر، ویتامین‌های مختلف (مانند ویتامین C و ویتامین K)، مواد معدنی (مانند پتاسیم و فسفر) و آنتی‌اکسیدان‌های قوی مانند فلاونوئیدها و کاروتنوئیدهایی مانند بتاکاروتن است.
فیبر موجود در سیب به کنترل قند خون، بهبود عملکرد روده، کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی و کنترل وزن کمک می‌کند. همچنین، ویتامین C در سیب به حفظ سلامت پوست، حفظ سلامتی سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بیماری‌های عفونی کمک می‌کند. ویتامین K در سیب به حفظ سلامت استخوان‌ها، بهبود خونرسانی و کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی کمک می‌کند. پتاسیم در سیب به حفظ فشار خون سالم کمک می‌کند و فسفر به حفظ سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها کمک می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیب، مانند فلاونوئیدها و بتاکاروتن، به مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو، کاهش التهاب‌ها و بهبود عملکرد مغز کمک می‌کنند.
سیب به صورت تازه، خشک شده، پوره و یا به عنوان مواد افزودنی در غذاها و نوشیدنی‌ها مصرف می‌شود. می‌توان آن را به صورت تکی، به همراه سالاد، در تهیه کمپوت و مربا، در تهیه دسر و کیک و یا به عنوان مواد افزودنی در برخی غذاها و نوشیدنی‌ها مصرف کرد.

شلیل

شلیل به عنوان یکی از میوه‌هایی شناخته می‌شود که دارای مقدار کمی قند (شکر) است. این میوه دارای فیبر، ویتامین‌های مختلف (مانند ویتامین C و ویتامین A)، مواد معدنی (مانند پتاسیم و مس) و آنتی‌اکسیدان‌های قوی مانند کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها است.
فیبر موجود در شلیل به کنترل قند خون، بهبود عملکرد روده، کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی و کنترل وزن کمک می‌کند. همچنین، ویتامین C در شلیل به حفظ سلامت پوست، حفظ سلامتی سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بیماری‌های عفونی کمک می‌کند. ویتامین A در شلیل به حفظ سلامت چشم‌ها، پوست و مو، و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. پتاسیم در شلیل به حفظ فشار خون سالم کمک می‌کند و مس به جذب آهن و حفظ سلامت سیستم عصبی کمک می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در شلیل، مانند کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها، به مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو، کاهش التهاب‌ها و بهبود عملکرد مغز کمک می‌کنند.
شلیل می‌تواند به صورت تازه، خشک شده، یخ زده و یا به عنوان مواد افزودنی در غذاها و نوشیدنی‌ها مصرف شود. می‌توان آن را به صورت تکی، به همراه سالاد، در تهیه کمپوت و مربا، در تهیه دسر و کیک و یا به عنوان مواد افزودنی در برخی غذاها و نوشیدنی‌ها مصرف کرد.

هندوانه

هندوانه به عنوان یکی از میوه‌های تابستانی شناخته می‌شود و دارای مقدار کمی قند (شکر) است. اما به دلیل محتوای زیاد آب، به عنوان یک میوه بدون قند شناخته می‌شود. هندوانه دارای فیبر، ویتامین‌های مختلف (مانند ویتامین C و ویتامین A)، مواد معدنی (مانند پتاسیم و منیزیم) و آنتی‌اکسیدان‌های مختلف است.
فیبر موجود در هندوانه به کنترل قند خون، بهبود عملکرد روده، کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی و کنترل وزن کمک می‌کند. ویتامین C در هندوانه به حفظ سلامت پوست، حفظ سلامتی سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بیماری‌های عفونی کمک می‌کند. ویتامین A در هندوانه به حفظ سلامت چشم‌ها، بهبود دید در شب و حفظ سلامت پوست کمک می‌کند. پتاسیم در هندوانه به حفظ فشارخون سالم کمک می‌کند و منیزیم به حفظ سلامت استخوان‌ها، کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی و کنترل فشار خون کمک می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در هندوانه، به مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو، کاهش التهاب‌ها و بهبود عملکرد مغز کمک می‌کنند.
هندوانه می‌تواند به صورت تازه، خام، پخته، آبمیوه، سالاد و یا به عنوان مواد افزودنی در برخی غذاها و نوشیدنی‌ها مصرف شود. به عنوان مثال، می‌توان آن را به صورت خام و تازه مصرف کرد یا در تهیه سالاد‌ها و خورشت‌های تابستانی به کار برد. همچنین، می‌توان آن را به صورت آبمیوه تهیه کرده و به عنوان نوشیدنی تابستانی استفاده کرد.

چه میوه هایی قند خون را پایین می آورد؟

مصرف برخی از میوه‌ها می‌تواند به کنترل قند خون کمک کند. برخی از میوه‌هایی که قند خون را پایین می‌آورند عبارتند از:

  1. آووکادو: آووکادو دارای فیبر و چربی‌های نامتشکل است که به کنترل قند خون کمک می‌کند.
  2. توت: توت دارای آنتی‌اکسیدان‌های قویی مانند فلاونوئیدها و ویتامین C است که به کنترل قند خون کمک می‌کنند.
  3. سیب: سیب دارای فیبر محلول است که می‌تواند به کنترل قند خون کمک کند.
  4. توت فرنگی: توت فرنگی دارای فیبر، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که به کنترل قند خون کمک می‌کند.
  5. نارنگی: نارنگی دارای فیبر و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که به کنترل قند خون کمک می‌کند.
  6. هلو: هلو دارای فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است که به کنترل قند خون کمک می‌کند.
  7. گوجه فرنگی: گوجه فرنگی دارای فیبر، ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که به کنترل قند خون کمک می‌کند.

چه میوه هایی قند خون را بالا میبرد؟

برخی از میوه‌ها، به دلیل داشتن شکر و کربوهیدرات قابل هضم بیش از حد، ممکن است باعث افزایش سطح قند خون شوند. برخی از این میوه‌ها عبارتند از:
  1. خرمالو: خرمالو دارای مقدار زیادی شکر و کربوهیدرات است که ممکن است باعث افزایش سطح قند خون شود.
  2. انگور: انگور دارای مقدار زیادی شکر و کربوهیدرات است که ممکن است باعث افزایش سطح قند خون شود.
  3. پرتقال: پرتقال دارای مقدار زیادی قند و شکر است که ممکن است باعث افزایش سطح قند خون شود.
  4. انبه: انبه دارای مقدار زیادی شکر و کربوهیدرات است که ممکن است باعث افزایش سطح قند خون شود.
  5. خربزه: خربزه دارای مقدار قابل توجهی شکر و کربوهیدرات است که ممکن است باعث افزایش سطح قند خون شود.

میوه های بدون قند برای لاغری

میوه های بدون قند، مانند سایر میوه ها، به عنوان یکی از منابع سالم کربوهیدرات‌های ساده و فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های قوی شناخته شده‌اند. اما برای لاغری، فقط مصرف میوه های بدون قند کافی نیست و باید به تعادل مصرف کربوهیدرات، پروتئین و چربی در رژیم غذایی توجه کرد.
در واقع، برای لاغری باید مقدار کلری مصرفی روزانه کاهش یابد و از میوه‌های با شیرینی زیاد، شکر یا شیرین کننده های مصنوعی بیشتر اجتناب کرد. به بیان دیگر، میوه های بدون قند برای لاغری مفید هستند، اما باید به تعادل میان مصرف آن‌ها و مواد دیگر در رژیم غذایی توجه شود.
همچنین، برای رسیدن به وزن مطلوب، بهتر است رژیم غذایی شامل میوه های بدون قند را با ترکیب مواد غذایی سالم دیگر مانند سبزیجات، ماهی، گوشت سفید، حبوبات، میوه های دیگر و غذاهای پر انرژی و کالری کم ترکیب کنید. همچنین، ورزش منظم و فعالیت بدنی نیز به شما کمک می‌کند تا وزن خود را کنترل کنید.

مربی تو بزرگترین سامانه تخصصی مربیگری بدنسازی در ایران

زیر نظر استاد علی کیان پور

تلفن های مشاوره و تماس :  

 0935.3132.500

0919.963.1325

درج نظر